برگزاری جلسه شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه

“وجود مجموعه بسیج اساتید برای نظام اسلامی یک نعمت است، نعمتی بزرگ”
مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)
همزمان با بزرگداشت هفته بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، جلسه شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه تشکیل شد. در این جلسه که با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج اقای فضلعلی مسئول محترم دفتر نهاد دانشگاه برگزار شد، جناب اقای دکتر روشن احمدی مسئول بسیج اساتید دانشگاه، گزارشی از فعالیت های انجام شده در طول چهار ماه اخیر از جمله، قرار گرفتن بسیج اساتید دانشگاه در جایگاه و ردیف هدف یک بسیج اساتید دانشگاه های تهران بزرگ، سیاست و برنامه جذب حداکثری، برگزاری جلسات هم اندیشی در راستای جهاد تبیین، مصوبه اندیشکده تعلیم و تربیت، برگزاری نشست های خانوادگی، بازدیدهای علمی، اردوهای رزمی، شرکت اعضا در همایش های ملی و بین المللی بسیج اساتید و نقش آفرینی بسیج اساتید در اتفاقات اخیر و … گزارشی را ارایه نمودند.
در ادامه اعضای محترم، پیرامون برنامه های آتی کانون بسیج از جمله موضوعات زیر بحث و تبادل نظر نمودند.
۱- لزوم پرداختن به جهاد تبیین به عنوان جهاد اکبر و نقش و جایگاه بسیج اساتید دانشگاه در این خصوص.
۲- نقش بسیج اساتید دانشگاه در کمک به کارآمدی حکمرانی کشور بخصوص در شناسایی و حل مشکلات نظام تعلیم و تربیت
۳- لزوم پیگیری و تاسیس اندیشکده تعلیم و تربیت در مجموعه بسیج اساتید دانشگاه.
۴-تشکیل حلقه های صالحین و هیات های اندیشه ورز
۵- فعال سازی گروه های علمی جهادی
۶- برگزاری اردوهای علمی
۷-تداوم طرح مکتب رجایی در راستای عدالت آموزشی
۸- جشنواره علمی شهید چمران و …
در ادامه از اعضای شورای مرکزی سابق تقدیر به عمل آمده و ابلاغ اعضای جدید شورا، تقدیم شد.