برگزاری نشست شورای مدیریت مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست شورای مدیریت مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی در روز سه شنبه هشتم شهریورماه از ساعت ۱۴ تا ۱۷ با حضور اکثریت اعضای شورای مدیریت مجمع برگزار شد. بر اساس این گزارش، در این نشست آقایان دکتر مسگرانی، دکتر مالیان، دکتر سلطانی، دکتر منظمی، دکتر شیرازیان، دکتر مهدی نژاد و دکتر ضرغامی و اعضای هیأت مؤسس مجمع آقایان دکتر خادمی، دکتر غفرانی، دکتر عربی و خانم دکتر فاضلی، آقای دکتر افراسیاب پور بازرس مجمع و آقای دکتر صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دبیر هیأت نظارت بر تشکل ها حضور داشتند.

گفتنی است در این جلسه، نخست تاریخچه ای از سابقه درخواست، مراحل پیگیری، اخذ مجوز، فراخوان، انتخابات و صدور ابلاغ های اعضای شورای مرکزی مجمع ارائه شد. سپس، پیشنهادهای اعضای مجمع به عنوان برنامه های کاری و اولویت های پیگیری مجمع مورد بحث و تصویب قرار گرفت.

در پایان جلسه، احکام اعضای شورای مدیریت مجمع که به امضای رئیس مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه های کشور جناب آقای دکتر محمدمهدی زاهدی رسیده بود توسط معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به اعضای منتخب ابلاغ و تقدیم گردید.

شایان ذکر است موارد متعددی در این نشست مورد طرح و تبادل نظر قرار گرفت و موارد مهمی نیز به عنوان برنامه های کوتاه مدت و میان مدت مجمع تصویب شد.