برگزاری جلسه توجیهی مجازی با دانشجو معلمان به منظور همکاری حق التدریسی با اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران

در راستای نامه‌ ابلاغی آقای دکتر علی فرهادی مشاور و معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر محترم آموزش و پرورش مبنی بر همکاری دانشجو معلمان سال آخر با ادارات کلی که نیاز به منابع انسانی دارند؛ نمایندگان اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران جلساتی مشترک با معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی داشته‌اند. در راستای جلسه و هماهنگی‌های بعدی، پیامکی برای دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ برای این همکاری ارسال گردید. با توجه به اینکه در شرایط بحرانی کمبود نیروی انسانی، این همکاری می‌تواند بسیار موثر و کارساز واقع شود مدیریت برنامه‌ریزی و سنجش آموزشی جلسه‌ای مجازی در روز چهارشنبه مورخ ۲۶ مهرماه ساعت ۲۰:۰۰ در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه با حضور معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برای توجیه اهمیت همکاری و همچنین پاسخ به سوالات دانشجویان برگزار نمود. در این جلسه، ابتدا آقای دکتر علی پورکمالی انارکی ضرورت همکاری را به‌خصوص برای دانشجویانی که در حال گذراندن درس کارورزی هستند تشریح نمود و به این دسته از دانشجویان اطمینان خاطر داد که هماهنگی با دانشکده علوم انسانی را برای درج غیبت موجهه، صورت خواهد گرفت. بقیه دانشجویان که درس کارورزی را ندارند در صورتی که به آموزششان لطمه‌ای وارد نشود می‌توانند این همکاری داوطلبانه را انجام دهند و اگر در راستای این همکاری برنامه آموزشی‌یشان نیاز به تغییرات اندک دارد هماهنگی با  دانشکده صورت خواهد گرفت.

در نهایت مدیر برنامه‌ریزی و سنجش آموزشی از دانشجویانی که قصد همکاری دارند خواست که برای هماهنگی با اداره کل شهر تهران وب‌فرم داده شده زیر را پر نمایند و همچنین از دانشجویان خواسته شده برای اعطای مزایای قول داده شده از سوی اداره کل شهر تهران و دانشگاه، ابلاغ‌های بعدی خود از سوی ادارات منطقه یا هنرستان/ دبیرستان را به آقای شجاعی مسئول دفتر مدیر آموزشی دانشگاه، آقای مهندس قاسمی، واقع در طبقه همکف ساختمان اداری، تحویل دهند.

وب فرم درج اطلاعات دانشجویان برای همکاری با اداره کل شهر تهران