برگزاری بیست و یکمین سخنرانی ساعت پژوهش دانشگاه با حضور مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از آقای دکتر یکرنگ نیا “مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت” بیست و یکمین نشست ساعت پژوهش در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ با سخنرانی جناب آقای دکتر محمدسعید سیف“مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری” و با عنوان “ضرورت ها و راهکارهای مشارکت دانشگاه ها در بهبود شرایط کشور” در محل سالن شهید باهنر و با حضور فیزیکی و مجازی شرکت کنندگان برگزار گردید. در این نشست، آقای دکتر سیف، ضمن بیان چشم انداز رسالت دانشگاه ها در حوزه کارآفرینی و نیز جهت دهی به فرهنگ کارآفرینی، بر توسعه پایدار دانشگاه ها از طریق درآمدزایی های پایدار در حوزه فناوری، کارآموزی و هدایت شغلی تاکید کردند.  ایشان ضمن ارائه آمار از وضعیت تولید ناخالص ملی و نیز بودجه پژوهشی کشورهای مختلف و تجارب موفقیت آمیز کشورها، به بیان نقاط ضعف مرتبط با سرمایه گذاری بر روی تحقیق و توسعه در کشور پرداختند. ایشان همچنین به ارائه گزارشی از عملکرد وزارت عتف در هدایت و سیاست گذاری در حوزه برگزاری دوره های عمومی و تخصصی در دانشگاه های مختلف سرتاسر کشور و آمار رو به رشد آنها از حیث تعداد دوره ها و تعداد مخاطبین پرداختند.

در این جلسه همچنین حاضرین به بیان نقطه نظرات پرداخته و پرسش، پیشنهادها و انتقادهایی را با آقای دکتر سیف در میان گذاشتند. در نهایت مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت عتف ضمن استقبال از بیان نقطه نظرات، به ارائه پاسخ به شبهات و انتقادها پرداختند.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۲۰۳۲۴۰۱