برگزاری اولین همایش بین المللی و چهاردهمین همایش ملی آموزش

به گزارش روابط عمومی و به نقل از دبیرخانه همایش، اولین همایش بین المللی و چهاردهمین همایش ملی آموزش با تمرکز بر آموزش و پرورش دانش بنیان، در تاریخ ۴ اسفند از ساعت ۸ الی ۱۳ بصورت حضوری(وبرخط) و از ساعت ۱۴  بصورت صرفا مجازی ادامه یافت.
در مراسم افتتاحیه این همایش در  ابتدا حجت الاسلام فضلعلی مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به ذکر بیاناتی در خصوص آموزش حکیمانه پرداختند. سپس آقای دکترمهدی نژاد سرپرست دانشگاه مطالبی در زمینه  آموزش توام دانش بنیان با تاکید بر پرورش بیان نمودند . در ادامه آقای دکتر قربانی معاونت پژوهش و فناوری و دبیر همایش نیز به ذکر فلسفه دانش بنیان و آموزش های لازم در این زمینه و گزارش مختصری از جایگاه علمی دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی در سطح ملی و بین المللی پرداختند. همچنین خانم دکترنصیری دبیر علمی همایش گزارشی از چگونگی آغاز و پایان فرآیند همایش و پذیرش مقالات ارائه نمودند. وی گفتند حدود ۱۹۰ مقاله دریافت شد که ۵۰ مقاله در داوری اولیه رد شد.تعدادی مقاله نیز در داوری ها پذیرش نشدند برخی نیز بعداز داوری های مقاله در لیست تایید شده ها قرار نگرفتند،  و نهایتا ۹۰ مقاله پذیرش شدند. در ادامه آقای دکتر یوسف زاده استاد تمام رشته برنامه درسی از دانشگاه بوعلی سینا همدان به عنوان سخنران ویژه به بیان ویژگی های برنامه درسی دانش بنیان و جهت گیری های آن پرداختند. سپس سخنرانانی از کشور هندوستان و کشور افریقای جنوبی در زمینه آموزش و خلاقیت و دانش بنیان به صورت مجازی سخنرانی  نمودند. این همایش در بخش ارائه حضوری مقالات برتر بوسیله نویسندگان آن ادامه یافت و بخش حضوری آن در  ساعت ۱۲:۳۰  با اهدا هدایا و جوایز مقالات برتر به پایان رسید. در ادامه راس ساعت ۱۴ بخش غیر حضوری همایش و بصورت برخط در سه پنل آغاز شد.