ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه خبر داد:

برگزاری اولین گردهمایی تخصصی دانشجویان ایثارگر در سال تحصیلی ۹۷-۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از ریس ستاد شاهد و ایثارگر، اولین گردهمایی تخصصی دانشجویان ایثارگر در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ با محوریت اشنایی دانشجویان با ایین نامه دانشجویان شاهد و ایثارگر و پاسخگویی به سوالات دانشجویان در سالن شهید باهنر ساختمان اداری برگزار گردید. در این نشست خانم سید جوادی، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید افزود که خدمت به  دانشجویان شاهد و ایثارگر باعث افتخار و از هیچ کوششی برای اعتلای آنان دریغ نخواهد کرد. در این نشست خاطر نشان شد که دانشجویان شاهد و ایثارگر باید در تمام زمینه ها نمونه و الگو باشند و اضافه کرد انتظار ستاد از دانشجویان توجه به امور درسی و پیشرفت در این زمینه است.

همچنین در طول سال تحصیلی برنامه های متنوعی در جهت پیشرفت علمی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار خواهد شد. در ادامه نشست هر کدام از دانشجویان به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و در انتهای این مراسم از زحمات دبیر پیشین کانون ایثار جناب دکتر نوروزپور با اهدا لوح و هدیه نفیس تقدیر و تشکر به عمل آمد. .

این نشست در دو روز متوالی با حضور دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه برگزار می شود

se