برگزاری اولین جلسه مدیران حوزه پژوهش با اساتید دانشکده برق

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، امروز یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱ سرپرست معاونت محترم پژوهشی به همراه مدیران این حوزه، مهمان اساتید دانشکده برق بودند که این جلسه از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۴:۰۰ در محل سالن جلسات دانشکده برق برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر نیما مهدیان، معاون پژوهشی دانشکده مهندسی برق گزارشی از فعالیت های پژوهشی دانشکده ارائه نمودند. در ادامه، آقای دکتر مجتبی قربانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری به بیان برنامه های دانشگاه در هفته پژوهش پرداختند و به سوالات و ابهاماتی که اساتید این دانشکده مطرح نمودند پاسخ دادند. همچنین، آقای دکتر پیمان نادری ریاست محترم دانشکده برق به بیان مسائل و مشکلات مربوط به امور پژوهشی و انتظارات دانشکده از حوزه معاونت پژوهش و فناوری پرداختند. سپس اعضا شورای پژوهشی دانشکده و مدیران حوزه پژوهش به بحث و تبادل نظر در مورد نحوه تخصیص گرنت و چگونگی هزینه کرد آن پرداختند.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۸۲۲۰۳