نخستین اردوی پیشگامان تربیت معلم توسط بسیج دانشجویی برگزار شد

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبرداد؛

به گزارش روابط عمومی بسیج دانشجویی محبان المهدی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، نخستین اردوی “پیشگامان تربیت معلم” به عنوان نخستین گام دوره “جهاد تحول” در بازه زمانی ۲۰ الی ۲۶ مردادماه، باحضور ۵۰ نفر از دانشجومعلمان این دانشگاه در اردوگاه امام خمینی برگزار شد. این اردو باهدف توانمندسازی دانشجومعلمان در راستای ایفای نقش معلمی در آینده، سعی دارد در مسیر اصلاح و تحول نظام تربیت معلم و به تبع آن نظام آموزش و پرورش گام نهد.
لازم به ذکر است که سرفصل های محتوایی این اردو، دو محور مبانی معرفتی و مهارت و فنون معلمی است که درنظر دارد با حضور اساتید و مربیان مطرح کشوری و صاحب نظران حیطه تعلیم و تربیت، فرصتی را جهت بهره مندی هرچه بیشتر مخاطبین فراهم نماید.
امید است با عنایت حضرت پروردگار و ائمه ی اطهار علیهم السلام، مسیر اصلاح و تحول نظام تربیت معلم بیش از پیش و بهتر از گذشته طی شود.