برگزاری انتخابات شورای مرکزی انجمن ها و کانون های دانشجویی

کانون های فرهنگی-اجتماعی و انجمن های علمی دانشجویان، نهادهایی هستند که با هدف زمینه سازی رشد خلاقیت های فرهنگی و علمی دانشجویان، ساماندهی خواسته ها و تلاش های خود انگیخته فرهنگی، علمی، هنری و اجتماعی دانشجویی در جهت نیل به ارزش های متعالی ایرانی – اسلامی و در زمینه های فرهنگی، هنری، علمی، دینی و مذهبی و همچنین رشد روحی و معنوی دانشجویان در دانشگاه ها تشکیل می شوند و به فعالیت می پردازند.
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی هر ساله اقدام به برگزاری انتخابات شورای مرکزی انجمن ها و کانون ها جهت فعالیت در سال آینده را در دستور کار خود قرار می دهد. حضور پرشور دانشجویان، حفظ فضای شاد و امید بخش بین آن ها و برگزاری برنامه های فرهنگی و علمی با توجه به نوع نیاز و میزان نیاز دانشجویان در راستای اهداف یاد شده از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. این انتخابات بر خلاف سال های گذشته و به خاطر شرایط کشور در خصوص بیماری کرونا، به صورت مجازی و از طریق سامانه گلستان به صورت برخط، از روز شنبه ۳ آبان ماه ۱۳۹۹ لغایت جمعه ۹ آبان برگزار می شود.