انتخاب کانون گردشگری دانشگاه به عنوان کانون برگزیده در هشتمین جشنواره بین المللی رویش

جشنواره كانونهاى فرهنگى،هنرى، دينى و اجتماعى «رويش» به عنوان يكي از بزرگترين جشنوارههاي دانشگاهي،عرصه بروز و ظهور توانمندىها و دستاوردهاى خانواده بزرگ كانونها و فرصتى بى نظير براى تجلى جايگاه و تداوم و توسعه آنها مى باشد.

هشتمین دوره این جشنواره به جهت شرایط کرونا بصورت مجازی در مرداد ماه برگزار شد و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز دستاورد های کانون های پانزده گانه خود را در غرفه مجازی این جشنواره به نمایش گذاشت. آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بین المللی رویش بعدازظهر دوشنبه، بیست و هفتم مرداد با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به صورت مجازی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و کانون گردشگری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای اولین بار به عنوان کانون برگزیده کشوری معرفی شد.