برگزاری اردوی زیارتی و سیاحتی امامزاده هاشم و نهر سنگی مخصوص بانوان همکار دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛
به گزارش رییس اداره مطالعات و برنامه ریزی اجتماعی دانشگاه اردوی مخصوص کارمندان خانم دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت ختمی مرتبت (ص) و امام جعفر صادق علیه السلام و هفته وحدت برای اولین بار درروز پنج شنبه ۲۱ مهرماه برگزارشد.
این اردوی زیارتی که با هدف زیارت امامزاده هاشم و بازدید از قله دماوند انجام گرفت از ساعت ۷ صبح پنج شنبه با حضور ۲۰ نفر از همکاران خواهر دانشگاه آغاز شد و در ادامه پس از زیارت همکاران در مجموعه تفریحی نهر سنگی اسکان یافتند و سپس جهت بازدید از دشت شقایق و جبهه جنوبی قله دماوند عازم شدند.
در این اردوی با نشاط همکاران از ویژگی های خاص دماوند و روستاهای رینه و پلور و ظرفیت های فرهنگی و زیست محیطی این مناطق مطلع شدند.
این اردو که با همراهی رییس اداره مطالعات فرهنگی انجام گرفت با مسابقات فرهنگی و کتابخوانی همراه بود درساعت ۲۰ به پایان رسید.