برگزاري كارگاه آموزشي “آشنايي با تجهيزات مدرن نقشه برداري “

برگزاري كارگاه آموزشي “آشنايي با تجهيزات مدرن نقشه برداري

روز چهارشنبه ۱۷ آذرماه ۱۳۹۵ مصادف با روز پنجم از هفته بزرگداشت پژوهش در دانشگاه، در راستاي ارتقاء اهداف آموزشي اساتيد و دانشجويان، با دعوت از “شركت آراد”  كه در زمينه تجهيزات نقشه برداري فعاليت دارد، يك كارگاه آموزشي همراه با نمايشگاه تجهيزات نقشه برداري در دانشكده مهندسي عمران برگزار گرديد. در اين كارگاه آموزشي كه با حضور دانشجويان و استقبال اساتيد برگزار شد، به معرفي انواع دوربين‌هاي پيشرفته با تكنولوژي بالا (High Tech) از جمله توتال و دستگاه‌هاي گيرنده GPS با دقت بالا و همچنين انواع متر ليزري ديجيتال و با دقت بالا پرداخته شد.  جمع كثيري از دانشجويان علاقمند در رشته نقشه‌برداري و عمران در اين كارگاه حضور داشتند.

%d8%ae%d8%a8%d8%b1-%d9%83%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d8%b1%d8%a7%d8%af%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a8%d9%8a%d9%86-2