برگزاري سومين مراسم بزرگداشت روز جهاني GIS

به مناسبت ۱۳ نوامبر، “روز جهاني سامانه هاي اطلاعات مكاني”، همايش بزرگداشت اين روز به ميزباني گروه مهندسي نقشه برداري دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي براي سومين سال پياپي برگزار گرديد.

اين رويداد همه ساله در دومين چهارشنبه از ماه نوامبر برگزار مي گردد و امسال مصادف با روز ۲۲ آبان ماه، اين مراسم در دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي برگزار گرديد. مراسم نوبت صبح در سالن شهيد تهراني مقدم برگزار شد، اساتيد، دانشجويان ديگر دانشگاه‌هاي تهران و دانش آموزان منتخب مدارس شهر تهران نيز حضور يافتند. در مراسم افتتاحيه اين همايش، ابتدا دكتر سعيد غفارپور جهرمي، رئيس دانشكده مهندسي عمران ضمن عرض خير مقدم به حاضران و مدعوين همايش، در ارتباط با جايگاه GIS در كشور به ايراد سخنراني پرداختند. سپس متخصيص و صاحبنظران اين حوزه در ارتباط با سابقه اين روز جهاني و كاربردهاي GIS  در امور مختلف سخنراني خود را ارائه نمودند. در ادامه با پخش فيلم علمي مرتبط با اين روز، مراسم در نوبت صبح ادامه يافت.

در ادامه اين همايش، برنامه “سامانه هاي اطلاعات مكاني براي دانش آموزان” آغاز گرديد كه در اين برنامه، براي معرفي رشته GIS براي دانش آموزان، مسابقه ي علمي برگزار گرديد و در انتهاي آن جوايزي به نفرات برتر اين مسابقه اهدا گرديد.

در كنار اين همايش نمايشگاه تجهيزات جديد نقشه برداري نيز برگزار شد. همچنين در مراسم روز جهاني GIS  دو كارگاه آموزشي و نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي حوزه نقشه برداري برگزار گشت كه مورد استقبال دانشجويان و محققان قرار گرفت. در اين روز، كارگاه عملي “پرواز پهپاد فتوگرامتري و تصويربرداري” توسط يكي از شركتهاي حامي برگزار گرديد بطوريكه تمامي محوطه دانشگاه توسط دستگاه پهپاد، مورد عكسبرداري هوايي قرار گرفت. اين برنامه با استقبال دانشجويان مواجه گرديد.

در نوبت عصر اين همايش، “جلسه هم انديشي كاداستر“، با حضور اساتيد و نخبگان حوزه علوم مكاني تشكيل شد. اين جلسه با حضور مديران كل سازمان امور اراضي كشور، سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري كشور و سازمان ثبت اسناد و املاك كشور و اساتيد دانشگاه تهران، صنعتي خواجه نصير و تربيت دبير رجايي برگزار گرديد. در اين جلسه مشكلات مربوط به قيمت املاك و راه حل هاي آن توسط صاحب نظران مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

در پايان مراسم نيز برش كيك روز GIS انجام شد و از حضار و شركت هاي حامي، تقدير به عمل آمد.

img-20191114-wa0003

img-20191114-wa0009