همزمان با مراسم عزاداری سیدالشهدا امام حسین (علیه السلام)

همزمان با ایام محرم حسینی و سوگواری سرور و سالار شهیدان و سالروز شهادت حضرت سجاد(علیه السلام)  آئین تشییع  پیکرهای مطهر ۲ شهید گمنام دفاع مقدس ظهر روز دوشنبه با حضور اساتید و دانشجویان و پرسنل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار گردید.

در این مراسم که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه و با حضور اساتید و دانشجویان و پرسنل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار گردید، ابتدا حجت الاسلام اکبری اقدم؛ مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء هشت سال دفاع مقدس، حضور این شهیدان بزرگوار را همچون چراغی روشن کننده مسیر انقلاب اسلامی برشمرده و تاکید نمودند که صبر و استواری خانواده این عزیزان در حفظ ارزش های انقلاب اسلامی ستودنی و بی مثال است. در ادامه دکتر حمید رضا عظمتی ریاست محترم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برپایی مراسم استقبال از این دو شهید بزرگوار را در دانشگاه فرصتی برای تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و همچنین رهبر فرزانه انقلاب برشمردند و بر ادامه راه این شهداء بزرگوار تاکید نمودند. پس ازبرپایی نماز جماعت ظهر و عصر نیز مراسم سخنرانی با حضور جواد تاجیک، مسئول قرارگاه راهیان نور سازمان بسیج دانشجویی و از مسئولان کمیته مفقودین و تفحص شهداء ادامه یافت. وی در این مراسم گفت: یاد کردن شهدا بی حکمت نیست زیرا زمانی که ما از شهدا یاد می کنیم آنها نیز از ما یاد می کنند. در خاتمه با مداحی مداحان اهل بیت و برپایی نماز بر پیکر این دو شهید بی نشان که در عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه و عملیات والفجر ۸ در منطقه فاو به درجه رفیع شهادت نائل شده بودند مراسم تشییع با حضور اساتید، پرسنل و دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه صنعتی مالک اشتر و همچنین مردم همیشه در صحنه از مسیر دانشگاه شهید رجایی، خیابان شهید شعبانلو به طرف دانشگاه صنعتی مالک اشتر انجام و پس از سخنرانی آیت الله صدیقی امام جمعه محترم تهران در محل یادمان شهیدان در این دانشگاه به خاک سپرده شدند.

[rev_slider shahid-gomnam]