برنامه واکسیناسیون اعضای هیات علمی، کارکنان و اساتید مدعو

ضمن آرزوی صحت و سلامتی به اطلاع همکاران محترم هیات علمی و‌ کارکنان دانشگاه  ‌‌و مدرسین مدعو  (حق التدریس) می رساند با تلاش حوزه معاونت دانشجویی و مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، برنامه واکسیناسیون ویروس کرونا بدون در نظر گرفتن شرط سنی ویژه همکاران محترم  در روز چهارشنبه ۲۰ مرداد از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۶:۰۰ در محل مرکز بهداشت و درمان دانشگاه انجام می پذیرد.
لذا از همکاران محترم خواهشمند است با همراه داشتن کارت ملی به مرکز بهداشت و درمان دانشگاه مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است در صورت داشتن کوچکترین علایم سرماخوردگی مانند بدن درد، بی حالی، آبریزش بینی و … از مراجعه خودداری نمایید. پس از رفع کسالت، در مراحل بعدی واکسیناسیون شما انجام خواهد پذیرفت.
همچنین شایان ذکر است که کلیه همکاران گرامی، لازم است قبل از مراجعه به دانشگاه، در سایت self.salamat.gov.ir نسبت به تکمیل اطلاعات خود اظهاری اقدام نمایند.
جدول زمانبندی تزریق واکسن کرونا: