برنامه مرحله دوم واکسیناسیون اعضای هیات علمی، کارکنان و اساتید مدعو

ضمن آرزوی صحت و سلامتی به اطلاع همکاران محترم هیات علمی، کارکنان ‌‌و مدرسین مدعو دانشگاه (حق التدریس) می رساند پیرو هماهنگی های صورت گرفته، مرحله دوم واکسیناسیون ویروس کرونا در روز یکشنبه ۲۱ شهریور ماه از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴:۰۰ مثل سابق، در محل دانشگاه انجام می پذیرد. از همکاران محترم خواهشمند است قبل از مراجعه، موارد زیر را مد نظر قرار دهند:

• سهمیه واکسیناسیون مختص همکاران محترم دانشگاه بوده و طبق لیست ارسالی از طرف دانشگاه به وزارت بهداشت انجام می پذیرد ضمن عرض پوزش، از پذیرش خانواده های محترم همکاران، معذور هستیم.
  • واکسیناسیون، صرفا برای همکاران محترمی انجام می پذیرد که دز اول را در محل دانشگاه واکسینه شده اند.
  • همراه داشتن اصل کارت ملی الزامی است.
  • همراه داشتن اصل کارت واکسیناسیون مرحله اول الزامی است.
  • در صورت داشتن کوچکترین علایم سرماخوردگی مانند بدن درد، بی حالی، آبریزش بینی و … از مراجعه خودداری نمایید.

شایان ذکر است برای آندسته از همکاران گرامی، که در مرحله اول بنا به دلایلی موفق به واکسیناسیون نشدند، پیگیری ها برای ارائه خدمات در حال انجام است که به محض حصول نتیجه به اطلاع همکاران محترم خواهد رسید.

معاونت دانشجویی- مرکز بهداشت و درمان دانشگاه