بررسی راه های توسعه همکاری در دیدار رییس فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی با سرپرست اداره تربیت بدنی

آقایان دکتر بشیریان رییس فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی و دکتر قاسم نژاد معاون اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم در دیدار با سرپرست اداره تربیت بدنی راه های توسعه و گسترش ورزش دانشجویی را بررسی کردند. در این دیدار که آقایان دکتر منظمی ،دکتر صمدی و دکتر کلانتریان نیز حضور داشتند، آقای آقاجانی سرپرست اداره تربیت بدنی با بیان ویژگی های منحصر به فرد دانشجو معلمان شاغل به تحصیل و ماموریت های کلان دانشگاه و افتخارات دانشجویان در المپیادهای ورزشی ،ظرفیت های مجموعه تربیت بدنی را برای تعاملات هر چه بیشتر در حوزه ورزش همگانی،قهرمانی و حرفه ای مناسب ارزیابی و آمادگی خود را برای اجرای برنامه ها و پروژه های مشترک اعلام نمودند.در ادامه این جلسه از امکانات و فضاهای ورزشی دانشگاه بازدید بعمل آمد.