بررسی تطبیقی مراحل شرایط تحصیل و کار در کانادا و ایران

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ هشتمین کارگاه مجازی بررسی تطبیقی مراحل شرایط تحصیل و کار در رشته های مهندسی کانادا و ایران با همکاری بنیاد نخبگان استان بوشهر، دانشگاه خلیج‌فارس و دانشگاه شیراز، با ارائه علی شاه  امیری؛ دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه کلگری کانادا برگزار می‌شود.

شرایط قبل از ورود به دانشگاه و انتخاب‌های پیشروی فارغ‌التحصیلان دوره دبیرستان، زندگی دانشجویی و مهارت‌های لازم برای آن، جایگاه دانشگاه در مقایسه با سایر مراکز آموزشی، مراحل تحصیل و سیستم پذیرش در رشته‌های مهندسی، امکانات دانشگاه برای جویندگان کار، مراحل و شرایط کاریابی-اولین شغل برای فارغ‌التحصیلان، کارآفرینی؛ شرایط، امکانات و چالش‌های آن، از مهمترین محورهای این برنامه است.

این برنامه، نهم آذرماه ساعت ۱۷ به صورت آنلاین برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر یا ثبت‌نام به سامانه بنیاد نخبگان استان بوشهر مراجعه کنند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی