برای معرفی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری/ از محصولات خود در زمینه مبارزه با کرونا فایل ویدئویی تهیه کنید

فعالیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه مقابله با ویروس کرونا تنها به تولید و گسترش محصولات و تجهیزات دانش بنیان محدود نمی‌شود. این معاونت سعی دارد تا با معرفی طیف گسترده محصولات تولید شد، به عنوان پلی میان مردم و شرکت‌های خلاق و دانش بنیان عمل کند.

در این راستا علاوه بر شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های خلاق نیز با تولید خدمات و محصولات مختلف، سعی دارند تا موجب تسهیل ایام قرنطینه و گذار از بیماری شوند.

دبیرخانه برنامه توسعه زیست بوم شرکت‌های خلاق با انتشار یک فراخوان از شرکت‌های خلاق، استارتاپ‌ها و فعالین این عرصه دعوت کرد تا محصولات و خدمات مرتبط با این بیماری اعم از تجهیزات و سامانه های آنلاین را به این دبیرخانه معرفی کنند.

مجموعه‌ها و شرکت‌های که در زمینه مقابله با این ویروس محصولات و خدماتی  عرضه می‌کنند، می‌توانند تولیدات خود را در قالب فایل ویدوئی یا متنی به این دبیرخانه معرفی کنند.

فایل‌های ویدوئی باید حداکثر در ۵ دقیقه و در قالب موشن گرافی یا مستند باشد. همچنین فایل مورد نظر باید صرفاً به توضیح عنوان و اهمیت محصول یا خدمت خود بپردازند.

منبع اصلی خبر