بازدید هیات رئیسه دانشگاه از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری “آقای دکتر قربانی”، در راستای بهبود کیفیت آموزش دانشجو معلمان فنی در کشور و در راستای ماموریت دانشگاه، هیات رییسه دانشگاه بازدیدی از سازمان آموزش فنی و حرفه­ای کشور واقع در عظیمیه استان البرز داشتند.

در این بازدید ضمن معارفه تاریخچه و شرح وظایف دانشگاه و سازمان، به تبادل نظر پیرامون زمینه های همکاری دو جانبه و افق های پیش رو پرداخته شد. همچنین بازدیدی از بخش های مختلف آن مجموعه شامل کارگاه های برق، تاسیسات، رایانه، و استودیوی سازمان به عمل آمد و گزارشی از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مجموعه های مورد بازدید توسط میزبان ارائه شد.

ماًموریت اصلی سازمان، آموزش مهارت، پژوهش، تولید استانداردهای مهارت آموزی، سنجش مهارت و ارزشیابی نیروی کار است. سازمان آموزش فنی و حرفه ­ای کشور به کمک ۵۵۲ مرکز آموزشی ثابت و با همراهی ۷۰۰/۱۱ آموزشگاه بخش خصوصی و ۲۱ هزار مربی خود، سالانه حدوداً به ۵/۱ میلیون نفر در دو بخش دولتی و خصوصی، خدمات آموزشی ارائه می­کند. لازم به ذکر است گروه های هدف آموزش های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه­ای کشور عبارتند از: کارجویان، شاغلین (بنگاه های اقتصادی- اتحادیه ها  و اصناف)، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانش­آموزان، سربازان وظیفه، ساکنین مناطق محروم، مرزی و سکونتگاه های غیر رسمی، گروه های در معرض آسیب (از جمله زنان سرپرست خانوار و کودکان کار)، زنان خانه دار، افراد دارای معلولیت، روستائیان، عشایر، زندانیان و خانواده­هایشان، معتادان بهبود یافته، آسیب دیدگان اجتماعی، اتباع خارجی و پناهندگان، و مربیان سایر کشورها.

همچنین مهارت و صلاحیت حرفه ای چهار گروه به صورت مستمر توسط سازمان سنجش می شود. این گروه ها عبارتند از (۱) مهارت آموختگان مراکز آموزشی دولتی و غیر دولتی؛ (۲) متقاضیان معرفی شده از سوی شورای نظام صنفی برای تعیین صلاحیت فنی و تخصصی؛ (۳) متقاضیان معرفی شده از سوی دستگاه ها یا نهاد های طرف تفاهم با سازمان؛ و (۴) متقاضیان پروانه مهارت فنی صنعت ساختمان.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۲۰۲۲۷۰۱