بازدید مسئولین دانشگاه از آزمایشگاه رباتیک دانشکده مهندسی مکانیک

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد:

روز دوشنبه مورخ ۱۹ مهر ۱۴۰۰، اعضای هیات رئیسه به همراه برخی دیگر از مسئولین دانشگاه، از آزمایشگاه رباتیک دانشکده مهندسی مکانیک بازدید به عمل آوردند. مسئولیت این آزمایشگاه را آقای دکتر رحمانی، دانشیار این دانشکده به عهده دارند. در این بازدید آقای دکتر رحمانی به ارائه دستاوردهای پژوهشی خود پرداختند. برخی از این دستگاه ها بر اساس  قراردادهای برون دانشگاهی فی مابین صنعت و دانشگاه توسط ایشان به بهره برداری رسیده بود که هم اکنون نیز در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از دستگاههایی که اخیرا توسط ایشان طراحی و ساخته شده است، دستگاه “تردمیل ضد جاذبه توانبخشی با قابلیت غلبه فشار ناشی از وزن واقعی افراد دچار ناتوانی و یا دارای آسیب­ دیدگی در زانو” است. این دستگاه برای اولین بار در کشور طراحی و ساخته شده است. در این دستگاه با نصب سیستم­های قابل جدایش به ساختار یک تردمیل و با استفاده ار اختلاف فشار، نیروی حاصل از وزن وارده به مفاصل و اندام تحتانی بصورت قابل کنترل کاهش پیدا کرده و فرد بدون احساس درد و خستگی ناشی از ضعف عضلات و بیماری، می ­تواند زمان­های طولانی­ تری را بدون اعمال هر گونه محدودیتی ورزش کند.