بازدید دانشجویان بین الملل از موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک

به گزارش روابط عمومی و به نقل از دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه دانشجویان بین الملل از موسسه کتابخانه و موزه ملک  چهارشنبه مورخ ۴ آبان ماه بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید که به دعوت موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک از دانشجویان خارجی مقیم ایران به مناسبت بزرگداشت هشتاد و پنجمین سالگرد وقف این موقفه بزرگ انجام شده بود، دانشجویان بین الملل دانشگاه از تالارها ی کتابخانه و موزه ای شامل گنجینه های غنی کتاب، نسخه های نفیس خطی، مرقعات، سکه ها، آثار هنری دوران اسلامی و … بازدید به عمل آوردند.

در ادامه دانشجویان حاضر در این بازدید با  معاون دانشجویی  جناب آقای دکتر طهماسبی و جناب آقای دکتر تقی یاری رئیس دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دیدار کردند و هدایایی را به رسم یادبود از دست معاون دانشجویی دریافت نمودند.

لازم به ذکر است که مجموعه گران سنگ موزه ملی ملک توسط واقف نیک نهاد و مخلص حاج حسین ملک وقف آستان مقدس رضوی شده است، که آثار ماندگار استاد و چهره ماندگار معماری اسلامی مرحوم دکتر حسین زمرشیدی از اساتید برجسته دانشگاه شهید رجایی را نیز در خود جای داده است.