بازتاب فعالیت ها و افتخارات دانشگاه در ماهنامه خبری تحلیلی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، فعالیت های دانشگاه در دوازدهمین شماره ماهنامه عتف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (مربوط به آبان ماه ۱۴۰۱) در تاریخ ۱۲ آذر ۱۴۰۱ به چاپ رسید.

در این شماره از ماهنامه عتف، ضمن اینکه ابلاغ ماموریت های مهم ملی از طرف مقام عالی وزارت آموزش و پرورش با محوریت نام شهید حسن طهرانی مقدم برجسته شده است، بیان آقای دکتر نوری در خصوص این شهید بزرگوار آمده است: شهید حسن طهرانی مقدم یک دانش آموخته برجسته دستگاه تعلیم و تربیت است. همچنین برگزاری آیین دومین بزرگداشت روز فرهنگ و افتخار قرار گرفتن نام ۹ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی در بین دو درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۲ نیز در این شماره از عتف بازتاب داشته است.

همکاری گسترده بین سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی در راستای اجرای طرح های کلان ملی، برگزاری المپیادهای علمی و جشنواره جوان خوارزمی از دیگر مواردی است که در دوازدهمین شماره ماهنامه عتف گزارش شده است.

دانلود فایل ماهنامه

لینک مطالعه مستقیم