دانشکده مهندسی مکانیک خبر داد

اولین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی CEM2019

اولین کنفرانس ملی مکانیک محاسباتی و تجربی در تاریخ ۸و۹  اسفند ماه سال ۱۳۹۷ برابر با ۲۷و ۲۸ فوریه سال ۲۰۱۹ میلادی توسط دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شهید رجائی برگزار خواهد شد.  این کنفرانس شامل سخنرانی های کلیدی و میزگرد ها، کارگاه های آموزشی در زمینه های مختلف و برگزاری مسابقه می باشد.
اهداف اصلی برگزاری این کنفرانس عبارتند از:

•  توسعه مفاهیم در رشته مهندسی مکانیک به منظور کاربرد اصول و مهارت های علم و فناوری جهت رشد بیش از پیش اقتصاد و شکوفایی کشور
  • تشویق دانشجویان برای حرکت به سمت خلاقیت و پویایی بیشتر
  • فرصتی جهت ارائه­ی آخرین دستاوردهای پژوهشی، علمی و اختراعات دانشجویان در قالب برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی در کنار برگزاری کنفرانس
  • تبادل اطلاعات بین اساتید، دانشجویان و مهندسان مکانیک سراسر کشور
  • ایجاد ارتباطات بین گرایش­های مختلف مهندسی مکانیک
  • افزایش همکاریهای علمی- پژوهشی بین موسسات، دانشگاهها و صنایع
  • ایجاد بستری برای ارائه­ی دستاوردهای علمی جدید در زمینه های مختلف مهندسی مکانیک
  • ایفای نقش موثر در بین تلاش های در دست انجام جامعه علمی کشور برای حصول موفقیت در تحقق راهبردهای کشور
  • ایجاد همگرایی بین گرایش ها و رشته های مختلف دانشگاهی
  • ارتقاء سطح دانش محققین، دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی
  • تشویق پژوهشگران و متخصصان و ایجاد فضای مناسب جهت ارائه نتایج پژوهشهای آنان

کمیته علمی این کنفرانس از تمامی استادان، دانشجویان و صنعتگران دعوت می ‌نماید تا آخرین یافته های علمی و صنعتی خود را برای برگزاری باشکوه تر این کنفرانس به دبیرخانه کنفرانس  به نشانی http://cem2019.sru.ac.ir  ارسال نمایند.

site