دانشکده مهندسی مکانیک برگزار کرد

اولین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی برگزار شد

اولین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی (CEM2019)  در تاریخ ۹ اسفندماه ۱۳۹۷  با مشارکت دانشگاه صنعتی مالک اشتر در محل دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شهید رجائی برگزار شد.

همایش با خوش آمدگویی و سخنرانی آقای دکتر علی پورکمالی رئیس کنفرانس و همچنین آقای دکتر قهرمانی رئیس مجتمع هوافضا از دانشگاه صنعتی مالک اشتر آغاز شد و در ادامه سخنرانی ­های کلیدی توسط آقای دکتر عباس علی ­آبادی مدیرعامل اجرایی گروه مپنا و آقای دکتر جهرمی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر انجام گرفت.

پس از مراسم افتتاحیه نشست­ های ارائه مقالات در زمینه هوافضا و سیالات به ریاست آقایان دکتر ساداتی و زردشتی، در زمینه خودرو به ریاست آقایان دکتر جهرمی، قاسمی و سعیدی در زمان صبح و همچنین نشست جامدات و ارتعاشات به ریاست آقایان دکتر نبوی و پناهی زاده، ونشست ساخت و تولید به ریاست آقایان دکتر حمزه ­لو و سیدکاشی در زمان بعدازظهر در دانشکده مهندسی مکانیک برگزار گردید.

همچنین کارگاه ­هایی با مشخصات زیر در این همایش برای شرکت کنندگان برگزار گردید:

• کارگاه بین ­المللی با عنوان مبرد های نوين برای كاهش گاز دی اكسيد كربن توسط آقای كارستن بيرمن (مدير اجرايي مركز اطلاعات در زمينه سيستم های تهويه و تبرید) و هیات همراه از کشور آلمان
  • کارگاه مزایای استفاده از تجهیزات گرمایشی نوین توسط شرکت پاکمن
  • کارگاه نظام مهندسی و نقش آن در اشتغال با سخنرانی مهندس میرجعفری و مهندس صالح
  • کارگاه ­های کاربرد نرم­ افزارهای جامداتی و سیالاتی

همچنین در حاشیه این همایش اولین دوره مسابقات ایده پردازی در مدیریت پسماند، برگزار گردید و ایده­ های مطرح شده داوری شد.

در نهایت اولین همایش مکانیک محاسباتی و تجربی با ارائه گواهی معتبر به شرکت کنندگان در ساعت ۱۶:۰۰ پایان پذیرفت.