اولين شماره فصلنامه مطالعات آموزش علوم ورزشي به صورت الكترونيكي و كاغذي منتشر گرديد

به لطف خداوند بزرگ اولين شماره نشريه مطالعات آموزش علوم ورزشي با مدير مسئولي آقاي دكتر غلامرضا لطفي و سردبيري آقاي دكتر مجيد كاشف، با ۸ مقاله علمي –پژوهشي بصورت الكترونيكي و كاغذي انتشار يافت. اين نشريه كه بصورت فصلنامه منتشر ميشود تحت امتياز دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مجوز انتشار شماره  ۹۲۵۰۸ دريافت و با انجمن رفتار حركتي و روانشناسي ورزش ايران تفاهم نامه همكاري امضا نموده است.

اين فصلنامه افتخار دارد مقالات ارزشمند علمي  پژوهشي اساتيد، دانشجويان و پژوهشگران ارجمند در حوزه آموزش علوم ورزشي و موضوعات مرتبط با تربيت بدني و تندرستي دانش آموزان و معلمان تربيت بدني را دريافت و پس از طي مراحل داوري چاپ نمايد.