انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه شهید رجایی و بنیاد مهدی موعود (عج)

بنا به گزارش رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه امروز با حضور معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر عبدالله صلواتی به همراه مدیر محترم امور فرهنگی، دکتر مجتبی صالح پور در ستاد اقامه نماز بخش بنیاد مهدی موعود تفاهم نامه همکاری این دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و این بنیاد به وقوع پیوست.

در ابتدای جلسه آقای حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی پور به هیئت دانشگاه خیر مقدم گفتند.

در ادامه آقای دکتر صلواتی به معرفی دانشگاه پرداختند و با اشاره به اهمیت استراتژیک این دانشگاه در تربیت دبیر بالاخص دبیر فنی به لزوم همکاری بین این بنیاد و دانشگاه تاکید کردند.دکتر عبدالله صلواتی افزون بر ضرورت پیوست مهدوی برنامه ها تاکید داشتند باید به سمت و سویی پیش برویم که نگاه مهدوی در سیاست‌گذاری و برنامه ریزی و مدیریت حضور چشمگیری داشته باشد.همچنین معاون فرهنگی دانشگاه شهید رجایی پیشنهاد مباحثات مهدوی را در سطوح استادان و کارکنان و دانشجویان ارائه کردند.

سپس آقای دکتر یوسفی رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه گزارشی از فعالیتهای کانون پر کار دانشجویی مهدویت پرداختند و گفتند این کانون از بین ۱۷ کانون دانشگاه در سال قبل بعنوان برگزیده در روز فرهنگی دانشگاه مورد تقدیر شد و امسال نیز جزو کانون هایی بود که در انتخابات بیشترین رای دانشجویان را کسب کرد.

آقای حجت‌الاسلام نصوری معاون بنیاد مهدی موعود به فعالیت‌های این بنیاد اشاره کرده و موضوعات قابل همکاری همچون تربیت مربیان متخصص موضوع مهدویت از بین اساتید و کارکنان دانشگاه، دوره های آموزشی با موضوع تخصصی مهدویت برای دانشجویان در سه سطح، دوره های عمومی همچون سبک زندگی برای دانشجویان،کمک به اجرای برنامه های مهدوی در مناسبت های مختلف مذهبی، کمک به برگزاری نمایشگاه های محتوایی همچون بعثت-غدیر-عاشورا-ظهور،معرفی کانال های تخصصی مهدویت به جامعه دانشگاه، عضویت اساتید در کارگروه اندیشه ورزان مهدی یاور با مدیریت آقای دکتر بهروزی لک، ارتباط دادن دانشگاه به ستاد هماهنگ سازی برنامه های مهدوی در بیت مقام معظم رهبری،  پیشنهاد برنامه های قابل اجرا توسط کانون دانشجویی مهدویت و معاونت فرهنگی برای اساتید کارکنان و دانشجویان، استفاده از امکانات همچون فضاهای فیزیکی بنیاد در قم، نرم افزارها و ۳۶۱ عنوان از کتابهای موسسه اشاره کردند. همچنین ایشان پیشنهاد راه اندازی کتابخانه تخصصی مهدویت در دانشگاه و اجرای برنامه های متنوع و شاد با پیوست مهدوی را برای سنین مختلف ارائه کردند.

در ادامه این جلسه آقای حجت‌الاسلام عباسعلی پور مدیر اجرایی این بنیاد به لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای اجرایی کردن این تفاهم نامه تاکید داشتند. ایشان پیشنهاد کردند دانشگاه شهید رجایی در جشنواره عید تا عید که برای دانش آموزان به میزبانی استان سیستان و بلوچستان و هم چنین همایش علمی با موضوع مهدویت که برای دانشجویان با همکاری دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار خواهند شد شرکت نمایند.

آقای دکتر صالح پور مدیر فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به باشگاه دانش آموزی و انجمن فارغ التحصیلان به استفاده از ظرفیت انجمن ها و کانون ها و نیز تشکلهای دانشجویی دانشگاه در پیشبرد اهداف والای مهدویت اشاره کردند و پیشنهاد برگزاری دوره های ضمن خدمت برای کارکنان و دانشجویان با موضوع مهدویت ارائه کردند.

گفتنی است در پایان قرار شد تفاهم نامه امضا شده توسط رئیس محترم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و رئیس محترم بنیاد مهدی موعود مبنای اقدامات بعدی شود.