انتصاب دکتر علی فرهادی عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجائی به عنوان معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش

طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش، دکتر «علی فرهادی» به عنوان «معاون برنامه ریزی و توسعه منابع» این وزارتخانه منصوب شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، متن حکم رضامراد صحرایی به شرح زیر است:

جناب آقای علی فرهادی

با توجه به تعهد تجارب ارزنده و شایستگی جناب‌عالی به موجب این ابلاغ بـه عنوان «معاون برنامه ریزی و توسعه منابع» منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از پیشگاه خداوند متعال پیروی از منویات و مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و بیانیه گام دوم انقلاب و پیگیری سیاست‌های رئیس جمهور محترم با رعایت اصول «عدالت محوری»، «انقلابیگری»، «مردم داری»، «پاک دستی و فساد ستیزی» و «قانون مداری» دولت مردمی، در جهت تحقق سند تحول بنیادین و توجه ویژه به موارد زیر موفق و مؤید باشید.

• نظارت بر تهیه و تنظیم بودجه پیشنهادی دستگاه جهت درج در لوایح بودجه سالانه و پیگیری اخذ تخصیص اعتبارات.
  • هماهنگی و تلفیق طرح‌ها و برنامه‌های بخش‌های مختلف آموزش و پرورش منطبق بر اسناد و قوانین بالادستی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش.
  • مشارکت با بخش‌های ذی‌ربط در درون و برون سازمان برای تنظیم پیش نویس آیین‌نامه‌های اجرایی مربوط به برنامه‌های توسعه‌ای و بلندمدت در چهارچوب نظام برنامه‌ریزی؛ انسجام و یکپارچه سازی فعالیت‌های برنامه ریزی و استقرار و راهبری نظام برنامه ریزی در گستره آموزش و پرورش.
  • تهیه نظام جامع منابع انسانی آموزش و پرورش با مشارکت سایر بخش‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط.
  • سیاستگذاری برنامه ریزی و نظارت بر تربیت نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش.
  • اهتمام ویژه به حوزه اقتصاد آموزش و پرورش.
  • کاهش تمرکز سازمانی و تفویض امور غیرحاکمیتی به بخش‌های غیردولتی و سازمان‌های مردم نهاد.
  • اهتمام به ارتقای سطح معیشت و خدمات رفاهی فرهنگیان.
  • استقرار نظام جامع بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد.
  • نظارت و کنترل بر ساختار منابع انسانی مالی سرمایه‌ای و اموال وزارت آموزش و پرورش و به‌کارگیری راهکارهای عملیاتی و اجرایی برای بهبود روش‌ها.
  • نظارت بر امور پشتیبانی تدارکاتی تجهیزاتی و خدماتی آموزش و پرورش.

توفیق روزافزون جناب‌عالی را در انجام وظایف محول از خداوند متعال مسألت دارم.

گفتنی است؛ عضو هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، رئيس مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش وپرورش، مديركل دفتر وزارتي وزارت آموزش وپرورش و معاون علم و فناوري مركز مطالعات و برنامه‌ريزي شهر تهران از سوابق كاري وی می‌باشد.

آخرين مدرك تحصيلي: دكتري مهندسي سيستم‌هاي انرژي از دانشگاه تهران

سوابق اجرايي مرتبط با حوزه‌هاي اداري- مالي: تفويض اختيار ماده ۵۳، قانون محاسبات عمومي كشور از ۳ وزير آموزش وپرورش.

فعاليت در نهادهاي انقلابي: مسئول كانون بسيج اساتيد دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي، فرمانده پايگاه مقاومت بسيج امام علي(ع) و…..