انتصاب رئیس دانشگاه شهید رجائی به عنوان عضو ستاد هماهنگی و پشتیبانی آموزش های فنی حرفه ای و کاردانش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی ابلاغ وزیر محترم آموزش و پرورش آقای دکتر حمیدرضا عظمتی به عنوان عضو ستاد هماهنگی و پشتیبانی آموزش های فنی حرفه ای و کاردانش منصوب شدند.

بر اساس این گزارش، آقای دکتر حاجی میرزایی، مقام عالی وزارت آموزش و پرورش در ابلاغی که در تاریخ ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۰ صادر نمودند، رئیس دانشگاه شهید رجائی را به مدت ۲ سال به عنوان عضو ستاد مذکور منصوب کردند.

در بخشی از این ابلاغ، مقام عالی وزارت ابراز امیدواری نموده اند که با توکل و استعانت از خداوند متعال و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ویژه در سال «تولید، مانع زدایی ها و پشتیبانی ها» متناسب با حوزه آموزش فنی و حرفه ای و کاردانش، بر اساس شرح وظایف مندرج در آیین نامه و مشارکت و همفکر مدیران، کارشناسان و مدیران کل استان ها در جهت انجام وظایف محول موفق و موید باشند.