انتصاب اعضای شورای بسیج اساتید دانشگاه و مسئولین بسیج دانشکده های دانشگاه شهید رجایی

اعضای شورای بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حجت الاسلام فضلعلی و همچنین حضور آقایان دکتر حمیدرضا عظمتی و دکتر جلیل دارا منصوب و احکام ایشان تقدیم گردید. در این جلسه که با حضور اعضای شورای بسیج اساتید برگزار گردید همچنین احکام مسئولین بسیج دانشکده های دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز تقدیم شد.

در این جلسه دکتر عظمتی ضمن خیر مقدم به آقای دکتر دارا نکاتی درباره چگونگی تحول و ضرورت نقش بسیج اساتید در رفع مشکلات و معضلات کشور بیان داشتند همچنین درباره سابقه طولانی بسیج اساتید دانشگاه شهید رجایی نیز گفتند سابقه بسیج اساتید در این دانشگاه به نحوی است که اساتید آن از سابقون هستند و این دانشگاه افتخار دارد که از اولین دانشگاه‌هایی باشد که میزبان شهیدان گمنام بوده و تربت پاک این شهیدان هر روز باعث برکت در این دانشگاه است. در ادامه جلسه جناب آقای دکتر دارا نیز با تأکید بر اهمیت و نقش بسیج اساتید در حل معضلات و مشکلات کشور اعلام داشتند بسیج اساتید در قالب اندیشکده های مختلف آمادگی دارد که بستر لازم برای ورود اساتید به رفع مشکلات کشور را فراهم آورد و البته این بستر هم اکنون فعال می باشد در ادامه جلسه حجت الاسلام فضلعلی نیز با بیان و تاکید نقش پر اهمیت بسیج وجود تورهای علمی و فناوری و بازدید اساتید از آنها را با هدف رفع مشکلات کشور بر پایه پژوهش تاکید کردند و توصیه کردند که حتماً در قالب بازدید های منظم اساتید از صنایع و دانشگاه های مختلف کشور امکان بهره گیری از علم و تجربه اساتید دیگر به ویژه اساتید بسیجی در رفع مشکلات کشور فراهم آید. در پایان احکام اعضای شورای بسیج اساتید دانشگاه و همچنین مسئولین بسیج اساتید هر دانشکده به ایشان تقدیم گردید.