انتصابات جدید در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای دکتر جمال الدین مهدی نژاد سرپرست دانشگاه، طی احکام جداگانه ای سرپرست مدیریت امور مالی و معاون برنامه، بودجه و ساختار سازمانی دانشگاه را منصوب و مدیر برنامه‌ریزی و سنجش آموزشی، مدیر امور آموزشی و رئيس اداره امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه را ابقا کرد.

بر اساس این گزارش، طی حکمی آقای روزبه فخاری به عنوان سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه منصوب و از زحمات آقای حمید نظری در مدت تصدی این سمت، تشکر و قدردانی شده است.

همچنین طی حکمی آقای حمید نظری به عنوان معاون برنامه، بودجه و ساختار سازماني دانشگاه منصوب گردید.

طی حکمی دیگر نیز سرکار خانم دکتر فاطمه گران قراخیلی به عنوان مدیر برنامه‌ریزی و سنجش آموزشی دانشگاه ابقا گردید.

همچنین طی حکمی آقای دکتر مهدی سعادت یه عنوان مدیر آموزشی دانشگاه ابقا گردید.

در حکمی دیگر نیز سرکار خانم فاطمه قربان به عنوان رئيس اداره امور دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه ابقا گردید.