انتخاب پژوهشگر و فناور برتر وزارت آموزش و پرورش از اعضای هیات علمی دانشگاه

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد:

دکتر محمد شمس معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از انتخاب دو  عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان پژوهشگر و فناور برتر وزارت آموزش و پرورش خبر داد. آقای دکتر رضا ابراهیم پور استاد تمام دانشکده مهندسی کامپیوتر و آقای دکتر علی رحمانی هنزکی دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک توانستند در رقابت با پژوهشگران کل کشور از دستگاه وزارت آموزش و پرورش، به ترتیب عنوان رتبه اول پژوهشگر برتر و رتبه اول فناور برتر را کسب نمایند. دکتر رضا کلانتری مسئول کارگروه انتخاب پژوهشگر و فناور برتر سال ۱۴۰۰ در وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که دبیرخانه ستاد هفته پژوهش، با تشکیل جلسات متعدد و پس از پالایش و فهرست­ بندی و تطبیق آثار دریافتی، تمامی مستندات را بر اساس دستورالعمل مربوطه و شاخص ­های ارزیابی مورد بررسی دقیق قرار داده است و از بین مستدات دریافتی، دو عضو هیات علمی دانشگاه حائز رتبه های اول در بخش پژوهشگر برتر و فناور برتر شدند. این افتخار را به جامعه علمی دانشگاه تبریک عرض می کنیم.