انتخاب انجمن علمي عمران بعنوان انجمن فعال كشور در مسابقات دانشجويي

???????????????????????

نهمین جشنواره ملی حرکت، سوم مهرماه، مصادف با آغازین روز سال تحصیلی، در دانشگاه شهید باهنر کرمان، با حضور دانشمندان و بزرگان عرصه علم و فرهنگ، استادان و دانشجویان شرکت کننده نهمین جشنواره ملی حرکت آغاز گردید.

در این جشنواره انجمن علمی عمران بعنوان انجمن فعال در حوزه مسابقات دانشجویی در سطح ملی و کشوری بعنوان انجمن علمی شایسته تقدیر مورد تقدیر قرار گرفت.

در این جشنواره حمید براتی زاده دبیر انجمن علمی دانشجویی عمران و دبیر کل انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه به نمایندگی از دانشگاه شرکت کردند. اعضای انجمن علمی دانشجویی عمران در این دوره  را آقایان حمید براتی زاده،سید یونس حق دوست،شاهین ملک شاهدی،آرش جواهری ،علیرضا نعمتی زاده،مجید شبانی نژاد،محمد صادق رفیعی بر عهده دارند

دانشکده مهندسی عمران این موفقیت را که مرهون تلاش دانشجویان، اساتید و همکاران می باشد را تبریک عرض می نماید و برای تمامی دانشجویان فعال دانشکده در سایه الطاف الهی آرزوی موفقیت و سلامتی دارد.

photo_2016-09-28_08-16-57-2

photo_2016-10-05_09-00-46