انتخاب آقای امیر حسین قاسمی به عنوان دبیر جدید جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه

به گزارش کارشناس مسئول فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه؛ در بیست و سومین دوره ی انتخابات شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی، که به صورت مجازی برگزار شد؛ آقایان حمیدرضا معروفخانی، علی مسعودی، امیرحسین قاسمی، محمدجواد حاتمی ورزنه، محمدامین جهانی، محمدپارسا مقدم امیراصلانی، و خانم ها پانیذ طاهری، سیده یگانه میری، ریحانه بهزادی بخش، به عنوان اعضای شورای مرکزی این تشکل دانشجویی انتخاب شدند‌.
همچنین سجاد دهقان و محسن ارشادی نیز به عنوان اعضای جدید هیئت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی فعالیت خواهند کرد.
آقایان علی حیدری، حسین رشیدی قلعه، علی مسعودیان و خانم مائده ریحانه، هم به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.
لازم به ذکر است پس از برگزاری اولین جلسه شورای مرکزی، آقای امیرحسین قاسمی با اخذ حداکثر آرای اعضا شورای مرکزی، به عنوان دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی انتخاب شد.