افتتاح سالن شهید آوینی در کتابخانه مرکزی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، صبح امروز سه شنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۱ همزمان با روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، از سالن کتابخانه مرکزی دانشگاه با نام شهید اهل قلم، شهید سید مرتضی آوینی رونمایی شد. سید مرتضی آوینی (زادهٔ ۲۱ شهریور ۱۳۲۶ در شهر ری، درگذشتهٔ ۲۰ فروردین ۱۳۷۲ در فکه) کارگردان فیلم مستند و روزنامه‌نگار حوزهٔ فرهنگی اهل ایران بود. مجموعه فیلم‌های مستند تلویزیونیِ او دربارهٔ جنگ ایران و عراق با نام روایت فتح شناخته‌ شده‌ است. در این مراسم که با حضور دکتر مهدی نژاد سرپرست محترم دانشگاه، دکتر قربانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری، خانم دکتر صفخانی، سرپرست کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و منابع علمی و حاج آقا فضلعلی، نماینده نهاد رهبری و همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد ابتدا دکتر مهدی نژاد در مورد استفاده چند منظوره از این سالن و برگزاری های کارگاه های مربوطه سخنرانی کردند و در ادامه حاج آقا فضلعلی اهمیت کتاب و کتاب خوانی را متذکر شدند. ایشان در ادامه فرمودند امروزه سرانه متوسط مطالعه کتاب در کشور پایین است و لازم است در این زمینه تمهیداتی اندیشیده شود. در پایان دکتر قربانی از برگزاری مسابقه کتابخوانی در سطح دانشگاه در هفته جاری خبر دادند.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۸۲۴۰۱