اعلام اسامی برگزیدگان ‌‌هفته پژوهش و تقدير از نفرات برگزيده دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی در وزارت آموزش و پرورش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، مراسم ملی بزرگداشت هفته پژوهش در وزارت آموزش و پرورش با تجلیل از نفرات برگزیده برگزار شد. صبح روز یک شنبه بیستم آذرماه با حضور آقای دکتر نوری، وزیر آموزش و پرورش، آقای دکتر علی لطیفی معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، آقای دکتر علی محبی، رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، تعدادی از معاونان و روسای حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش، مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانش آموزان، معلمان و دانشجو معلمان و منتخبان هفته پژوهش برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم از اساتید و دانشجویان پژوهشگر برتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی نیز تقدیر شد. آقای دکتر مجتبی قربانی به عنوان پژوهشگر برتر کشوری در وزارت آموزش و پرورش و آقای دکتر جواد بهشتیان به عنوان فناور برتر کشوری در وزارت آموزش و پرورش تقدیر شدند. همچنین در این مراسم از آقای سعید حق جو، آقای مجتبی فرمانی و خانم فاطمه شهبازلو به عنوان دانشجو پژوهشگر برتر کشوری در وزارت آموزش و پرورش تقدیر شد.