اعزام دانشجویان علوم ورزشی به آکادمی علوم ورزشی صربستان

دانشکده علوم ورزشی بعد از هماهنگی با دانشکده تربیت بدنی و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی سه نفر دانشجو شامل خانم راحیل آتشگاهیان دانشجوی دوره دکتری فیزیولوژی ورزشی آقای نیما صحرایی دانشجوی دوره کارشناسی ارشد تغذیه ورزشی و آقای رضا توحیدی دانشجوی دوره کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی که جزو دانشجویان برتر دانشکده هستند انتخاب شدند و برای اعزام به آکادمی ورزشی کشور صربستان معرفی شدند لازم به ذکر است که هدایایی از طرف دانشکده شامل گرمکن و پیراهن ورزشی با آرم دانشگاه بج و لوح یادبود دانشکده در داخل ساک ورزشی به آنان اهداء شد. نامبردگان پس از اخذ ویزا در تاریخ ۱ مهر ماه  لغایت ۱۴ مهر ماه به این اردوی علمی دو هفته ای اعزام شدند و تجربیات ارزنده ای کسب نمودند.

در ادامه گزارش خانم راحیل آتشگاهیان از سفر صربستان درج می شود.

مدرسه تابستانه کشورصربستان در شهربلگراد

سفر به بلگراد درتاریخ جمعه اول مهر۱۴۰۱آغازشد. برنامه پرواز بدین صورت بود که ابتدا به دوبی و سپس به بلگراد سفر انجام شد. کلاسهای آموزشی ازتاریخ دوشنبه ۴ مهر در محل آکادمی ورزش بلگراد برگزار گردید. کلاسها، صبح از ساعت ۹ تا ۱۲و بعدازظهر ازساعت ۲تا ۵ برگزار می شد. مدرسین کلاسها به زبان انگلیسی صحبت می کردند و بعضی اساتید به زبان صربی صحبت می کردند که مترجم مجدد توضیحات آنان را به زبان انگلسی ترجمه می کرد. در اولین جلسه، پروفسور لوک من، قهرمان پرتاب نیزه صربستان و عضو آکادمی ورزش بلگراد و مدرس بیومکانیک ورزشی در دانشگاه بلگراد در ارتباط با آناتومی و مقدمه ای بربیومکانیک ورزشی مطالبی را تدریس نمودند. در ساعت دوم دکتر سجاد احمدی زاد عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی درباره فیزیولوژی ورزشی و تمرینات HIT تدریس داشتند. درساعات بعد روانشناسی ورزشی تدریس شد. در روز بعد درارتباط با تنیس خاکی و فواید فیزیولوژیک آن به عنوان یک ورزش در بهبود محرکهای شناختی در بیماران آلزایمری، مطالبی توسط دکتر Ogeien amidzic بیان شد و دکتر حسنلویی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در ارتباط با روانشناسی ورزشی وآلزایمر مطالب تکمیلی را عنوان نمودند. در این دوره ۱۴ روزه در ارتباط با حرکات اصلاحی، فواید موزیک در ورزش، مدیریت ورزشی و برندسازی و بازاریابی در ورزش، آسیب شناسی ورزشی، جایگاه و نقش والدین در ورزش، ورزشهای مناسب کودکان به صورت بازی و سرگرمی، کاراته ویوگا به صورت عملی وتئوری تدریس انجام گرفت. علاوه بر کلاسهای درس، از باشگاههای ورزش بلگراد شامل: باشگاه فوتبال ستاره سرخ، پارتیزان، باشگاه اسب سواری بلگراد، باشگاه تنیس خاکی، باشگاه اسب سواری وحرکات نمایشی ورزشکاران این رشته، ورزشگاه ۲۵ هزارنفری سرپوشیده بلگراد، تمرینات تیم والیبال بانوان پارتیزان، سالن های بدنسازی و کلینیک های درمانی ورزشی بلگراد، بازدید به عمل آمد. همچنین سفارت ایران در بلگراد به مناسبت وفات پیامبر مراسم عزاداری در محل سفارت برگزارکردند و از دانشجویان و اساتید دانشگاه شهید بهشتی نیز دعوت به عمل آمد و ما دراین مراسم شرکت کرده و بعد ازمراسم عزاداری و صرف شام سفارت را ترک کردیم. در این دوره بازدید از شهر و مراکز خرید نیز به عمل آمد و در نهایت در روز پنج شنبه ۱۴ مهر برنامه برگشت به ایران انجام شد.