اطلاعیه نظرسنجی درباره کیفیت عملکرد دانشگاه

قابل توجه دانشجویان عزیز:

با سلام و احترام و آرزوی موفقیت روزافزون جنابعالی در علم آموزی، پژوهش و کسب مهارت های تخصصی، به آگاهی می رساند: دانشگاه موظف است تا با بررسی وضع موجود؛ عملکرد حوزه­های مختلف دانشگاه را به سمت وضعیت مطلوب هدایت نماید و با کسب آگاهی از  نقاط ضعف عمکرد سازمانی، در جهت رفع آنها بکوشد و نقاط قوت سازمان را نیز تثبیت و تقویت نماید. از این رو این نظرسنجي با همكاري شايستة جنابعالي و ديگر دانشجويان محترم در دست اجرا است.

با توجه به اینکه مهلت تکمیل پرسشنامه و نظرسنجی از کیفیت خدمات ارائه شده در دانشگاه، در بازه زمانی ۳/۸/۱۳۹۹ الی ۱۷/۸/۱۳۹۹ می­باشد لذا مقتضی است؛ نسبت به مراجعه به سامانه گلستان و تکمیل فرم نظرخواهی عملکرد اقدام نمایید. این اقدام کاملا محرمانه تلقی می­شود و برای تمامی دانشجویان گرامی الزامی است. بنابر این مسئولیت عواقب عدم اقدام به موقع بر عهده دانشجویان محترم خواهد بود.

مسیر دسترسی: منوی کاربر/ارزشیابی/نظرسنجی/پاسخگویی افراد به سوالاهای نظر سنجی/نوع نظرسنجی: نظارت و ارزيابي سال ۹۹

مدیریت نظارت و ارزیابی دانشگاه