اطلاعیه شماره ۱ معاونت آموزشی در مورد از سرگیری آموزش حضوری از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱

اطلاعیه شماره ۱

ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و شادابی برای همه اساتید و دانشجویان گرانقدر، به اطلاع می‌رساند بنا بر تصمیمات جدید ستاد ملی مقابله با کرونا، که در ششم فروردین ۱۴۰۱ با حضور ریاست جمهوری تشکیل گردید، مصوب گردید که تمامی دانشگاه‌­های کشور از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ به صورت حضوری فعال شوند. در همین راستا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تمامی کلاس‌­های دانشجویان ورودی سال­‌های ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در تمام مقاطع تحصیلی را به صورت حضوری برگزار می­‌نماید. برنامه­‌ریزی کلاس‌­های حضوری ورودی­‌های کارشناسی سال  ۱۳۹۷ و ماقبل متعاقبا اعلام می­‌شود. لازم به ذکر است دانشجویان در مورد نحوه چگونگی ثبت‌­نام در خوابگاها را، از اطلاعیه‌­های معاونت دانشجویی پیگیری کرده و در سامانه‌های اعلام شده اقدامات لازم را انجام دهند.

اطلاعيه مهم معاونت آموزشی در مورد از سرگیری آموزش حضوری از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱