اطلاعیه شرکت در همایش بزرگداشت روز بسیج اساتید

“مرحوم شهید چمران،حقا یک نمونه و مظهری بود از آن چیزی که انسان دوست می دارد تربیت جوانان ما و دانشگاهیان ما به آن سمت حرکت کند، در دانشگاه پرورش انسان در تراز شهید چمران لازم است. مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ).
با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت شخصیت علمی برجسته، کم نظیر و مجاهد خستگی ناپذیر، شهید دکتر مصطفی چمران و فرار سیدن روز بسیج اساتید؛ بدینوسیله به استحضار اساتید محترم دانشگاه میرساند، همایش بزرگداشت روز بسیج اساتید، با شعار استاد بسیجی؛جهاد تبیین،مساله محوری،کارآمدی نظام حکمرانی، در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۳۱ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ ظهر در دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد. لذا از اساتید محترمی که تمایل به شرکت در همایش مذکور را دارند خواهشمند است تا پایان وقت اداری روز دوشنبه ۳۰ خرداد ماه، حضور خود را به شماره ۰۹۱۲۵۰۱۶۱۱۲ اعلام فرمایند.
کانون بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی