اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه در مورد بخشنامه واگذاری خودرو لیزینگ فرهنگیان

ضمن تشکر از حمایت های معاون محترم اداری و مالی ، با توجه به پیگیری به عمل آمده از طریق مدیریت امور اداری و اداره رفاه کارکنان و با همکاری مدیریت امور مالی ، خوشبختانه مشکل دریافت خدمات از شرکت لیزینگ فرهنگیان مرتفع گردید و من بعد همکاران محترم عضو صندوق ذخیره می توانند از خدمات شرکت لیزینگ بهره مند گردند. فرآیند نحوه استفاده از خدمات

نظر به اینکه واگذاری مرحله اول خودرو به فرهنگیان از طریق شرکت مذکور انجام شده بود ، رایزنی های لازم با شرکت لیزینگ به عمل آمد و با اخذ موافقت ، سهیمه خودرو برای همکاران عضو صندوق ذخیره در دانشگاه نیز دریافت گردید لکن به دلیل انقضای مهلت بخشنامه ، مقرر گردید در مدت زمان کوتاهی نسبت به انجام امور مربوط در دانشگاه اقدام لازم به عمل آید.

همکاران عزیز در اسرع وقت نسبت به مطالعه کلیه مفاد بخشنامه ابلاغی در اتوماسیون و ارائه درخواست مشروط به احراز شرایط ، حداکثر تا تاریخ ۲۹/ ۱۴۰۲/۰۳ اقدام نمایند. به دلیل محدودیت زمان این مهلت قابل تمدید نخواهد بود.