اطلاعيه طرح پايش سلامت جسم وروان دانشجويان جديدالورود

اطلاعیه طرح پایش سلامت جسم وروان دانشجویان جدیدالورودسال تحصیلی ۹۶-۹۵(نیمسال دوم)

به اطلاع دانشجويان محترم روزانه و شبانه مقطع كارشناسي، ورودي جديد نیمسال دوم سال تحصيلي ۹۶-۹۵ مي رساند پس از دريافت فرم كارنامه سلامت جسم وروان دانشجویان (همراه با بسته اهدایی معاونت دانشجویی به دانشجویان )و تكميل نمودن صفحات مربوط به دانشجو با در دست داشتن فرم مذكور ، مطابق با برنامه زمان بندی مشخص شده برای دانشجویان هر دانشکده که از طریق پیامک و اطلاعیه اعلام می گردد،در روزهاي شنبه الي چهارشنبه از ساعت ۹صبح الي ۱۵جهت انجام معاينات پزشكي به اداره بهداشت و درمان واقع ضلع شمالی دانشگاه مراجعه نمايید.

توجه :

۱- طبق بخشنامه وزارت علوم،‌ تحقيقات و فناوري حضور همه دانشجويان ورودي ۱۳۹۵ (همه مقاطع) در برنامه معاينات پايش سلامت الزامي است و کارنامه سلامت جزء مدارك اصلي پرونده تحصيلي دانشجو مي باشد.

۲- دانشجويان بايد پس از تكميل كارنامه سلامت جسم وروان , وپس از دریافت پیامک اعلام زمان مراجعه ، نسبت به مراجعه به مرکز بهداشت ودرمان جهت انجام معاینات پزشکی اقدام نمايند.
۳- با توجه به محدود بودن زمان اجراي معاينات پايش سلامت ،‌ ضروري است دانشجويان بر اساس ساعت و زمان تعيين شده،‌ جهت معاینات به مرکز بهداشت دانشگاه مراجعه نمايند.

۴-  مراحل انجام معاينات پايش سلامت شامل پذيرش ،‌ اندازه گيري وزن ،‌ قد ،‌فشار خون ،‌معاينه دهان و دندان ،‌ سنجش بينايي و مشاوره پزشكي مي باشد .
۵-  انجام مراحل معاينات پايش سلامت در بازه زماني تعيين شده رايگان مي باشد و دانشجوياني كه پس از اتمام زمان اعلام شده مراجعه نمايند بايد هزينه معاينات را پرداخت نمايند.

۷-  دانشجوياني كه در برنامه معاينات پايش سلامت شركت ننموده اند از ثبت نام ترم دوم آن ها ممانعت بعمل خواهد آمد.

کارنامه سلامت جسم دانشجویان ورودي جدید

پرسشنامه