اردوی فرهنگی یکروزه پیشکسوتان به دشت شقایق و آبشار شاهاندشت به مناسبت بزرگداشت دهه ولایت و امامت

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار کرد:

در راستای بهره مندی از ظرفیت ها و توانمندیهای بالای پیشکسوتان در پیشبرد اهداف دانشگاه و تکریم آنها، برنامه ریزی های فرهنگی مختلفی صورت گرفته است، از جمله طراحی خیریه تدریس، طرح نشست ماهیانه با پیشکسوتان و بازدیدها و اردوهای فرهنگی.

در سیزدهم تیر ۱۴۰۲ نیز پیشکسوتان گرامی دانشگاه به همت معاونت فرهنگی در اردوی دشت شقایق و آبشار شاهاندشت شرکت کردند.

در این اردو، معاون فرهنگی دانشگاه، آقای دکتر عبدالله صلواتی و معاون دانشجویی، اقای دکتر فرشید طهماسبی به نمایندگی از هیات رئیسه دانشگاه در انتهای برنامه حضور پیدا کردند.
شایان ذکر است که اردوی پیشکسوتان با تلاش مضاعف و حضور فعال مدیر فرهنگی، آقای دکتر مجتبی صالح پور و رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی، آقای نادر فریدونی انجام شد.