اردوی جهادی بسیج دانشجویی طبق سنت حسنه هر ساله امسال نیز در تابستان در بازه زمانی ۲۶ تیر تا ۵ مرداد برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد:

به گزارش روابط‌عمومی بسیج دانشجویی محبان المهدی (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی این اردوی جهادی هجرت عشق در روستای ماژان منطقه خوسف خراسان جنوبی انجام شد.

جهادگران دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی در این اردو در زمینه های فرهنگی، آموزشی و عمرانی به فعالیت پرداختند.

اهم فعالیت های فرهنگی برگزاری جشن بزرگ عید غدیرخم با حضور گسترده مردم چند روستا و مسئولان از جمله امام جمعه، فرماندار، بخشدار، رییس اداره آموزش‌وپرورش و فرمانده ناحیه سپاه خوسف و برنامه غبار روبی و گل افشانی مزار شهدای روستای ماژان و دیداردبا خانواده شهدای این منطقه و تجلیل از آن‌ها و همچنین برگزاری ایستگاه صلواتی به مناسبت اعیاد غدیر و ولادت امام موسی کاظم (علیه‌السلام) و عید مباهله بود.

همینطور جهادگران در زمینه عمرانی در ساخت یک استخر ذخیره آب و ساخت کانال آبی و همینطور در بهسازی مدارس به فعالیت پرداختند.

در بخش آموزشی نیز جهادگران به برگزاری کلاس های تقویتی و رفع اشکال و قرآن و نقاشی و سرود و … برای دانش آموزان ابتدایی و راهنمایی پرداختند.

از دیگر کارهای انجام گرفته در این اردوی جهادی حضور چند باره مسئولان منطقه در مناطق محروم و انتقال مطالبات و کمبودها و خواسته های مردم به مسئولان مربوطه بود.

حسن ختام اردو نیز با زیارت مضجع شریف امام رضا علیه السلام در مشهد بود.