اداره فرهنگی و فوق برنامه گزارش مسابقه کتابخوانی را منتشر نمود:

گزارش مسابقه قورباغه را قورت بده

به دنبال انتخابات تعیین شورای مرکزی کانون دبیران جوان و مشخص شدن اعضاء این شورا، سیاست ها و اولویت های یک ساله این کانون تعیین گردید. یکی از مهم ترین این برنامه مسابقه های کتاب خوانی بود. شهمیرزادی دبیر کانون ضمن اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت که مهم ترین هدف برگزاری مسابقه های کتاب خوانی بالا بردی سرانه مطالعه و معرفی آثار فاخر و مهم ادبی بود. به این منظور کتاب قورباغه ات را قورت بده اثر برایان تریسی انتخاب گردید. دلیل انتخاب این کتاب هم ارائه راهکارهای عملی برای برنامه ریزی بوده است. هم چنین در این کتاب روش­های متنوعی برای غلبه بر تنبلی یا همان پشت گوش اندازی هم پیشنهاد گردیده است. همه اینها دست به دست هم داد که این کتاب انتخاب گردد. کتاب تهیه و در اختیار علاقمند که بالای ۱۵۰ نفر بوده اند قرار داده شد. سوالات هم به صورت چهار گزینه طراحی و روز آزمون برای ۲۱ و ۲۴ آبان پیشنهاد و اعلام گردید. دلیل این که دو روز اعلام شده بود به خاطر این بود که تصمیم گرفته شده بود که آزمون در کلاس ها انجام پذیرد. لذا دو گروه سوال طرح گردید.در روز ازمون ۱۴۰ نفر از دانشجویان دختر و پسر شرکت نمودند که پس از تصحیح برگه ها برندگان این مسابقه مشخص شدند. لازم به ذکر است که بر اساس صحبت ها و هماهنگی های صورت گرفته با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اقای دکتر احمدی به سه نفر اول هر نفر یک کارت هدیه یک میلیون ریالی و علاوه بر اینها به ۷ نفر دیگر نیز لوح سپاس اهداء گردید. در این مسابقه آقایان مرتضی حبیبی ، مرتضی عبدالهی و حسن قانع موفق شدند که جزء سه نفر اول شوند. البته جای خانم ها خالی بود که امید می رود در مسابقات بعدی جزء برندگان شوند. در بررسی نتایج مسابقه مشخص گردید که شرکت کنندگان تقربیا بالای ۵۰٪ پرسش ها را پاسخ داده بودند و این نشان می داد که مطالب کتاب را مطالعه نموده اند؛ البته سطح مطالعه باید افزایش می­یافت. انشاء الله در مراحل بعدی با مطالعه بالاتری شرکت نمایند و تا ما بتوانیم  همه شرکت کنندگان را تقدیر نماییم.

جوایز این دانشجویان و لوح های تقدیر در جشنواره درون دانشگاهی تقدیم­شان گردید.

photo_2019-01-01_12-31-35

photo_2019-01-01_12-31-06